چطور درآمد دلاری را جایگزین درآمد ریالی کنیم؟

شما گرافیست هستید یا برنامه نویس؟ مترجم هستید یا تدوینگر؟ مهم نیست امروز چه کار می کنید، اگر مهارتی دارید که از آن داخل ایران درآمد ریالی دارید می توانید به درآمد دلاری برسید. از داخل ایران پروژه های خارجی انجام دهید و درآمد ارزی خود را دریافت و نقد کنید!

برای ورود به بازار بین المللی و انجام پروژه های دلاری چه چیزی لازم دارید؟

1- آموزش روش پیدا کردن مشتری خارجی و فوت و فن های فریلنسری دلاری 

2- خدمات لازم برای احراز هویت و دریافت پول و نقد کردن داخل ایران

ارزیشو هر دو را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت و پشتیبانی مطمئن تامین کرده است.

برای دیدن خلاصه 3 سال تجربه فریلنسری دلاری، 2 ساعت وقت خالی دارید؟

روش های دریافت ارز و نقد کردن آن در ایران

مثل یک شهروند بین المللی کار کن!

میدانیم که تحریم ها برای ایرانی ها نیست و بلکه برای افرادی است که داخل ایران سکونت دارند، پس اگر مثل یک ایرانی مقیم خارج عمل کنیم با دردسر و ریسک کمتری می توانیم پروژه بین المللی انجام دهیم. برای این کار به چه مواردی نیاز داریم؟

1 - سیم کارت خارجی

ثبت نام و احراز هویت اولیه

2 - وی پی اس (VPS)

اتصال با IP غیر ایرانی (رفع فیلتر و محدودیت دسترسی)

3 - پی پال (PayPal)

دریافت و نقد کردن درآمد

4 - ویزاکارت و مسترکارت

خرید های آنلاین و سورس آف فاند پی پال (اعتبار بیشتر)

4 - ویزاکارت و مسترکارت

احراز هویت و تائید حساب کاربری با قبض یا صورتحساب بانکی

حالت ایده آل وقتی است که همه این موارد را از یک کشور به صورت یکپارچه و همراه با پشتیبانی خوب داشته باشیم.

چیزی که امروز توسط شرکت میناپی مالزی تامین شده است و ارزیشو برای کاربران خود تخفیف خرید گروهی و تضمین پرداخت امن لحاظ کرده است.

پکیج جامع و یکپارچه سرویس

  1. سیم کارت مالزی
  2. ویزا کارت مالزی
  3. ریموت سرور VPS مالزی
  4. حساب پی پال بیزنس
  5. پشتیبانی تایید آدرس

6/000/000 تومان

3/997/000 تومان

امکان سفارش هر یک از موارد زیر به صورت مجزا نیز فراهم است. همچنین از صفحه خدمات فریلنسری میتوانید جزئیات بیشتری از شرایط هر یک از این سرویس ها را مطالعه کنید و در صورت نیاز سفارش خود را ثبت نمائید.

تجربه ی 3 سال آزمون و خطا در این مسیر چقدر می ارزد؟

پیدا کردن مشتریان خارجی کار ساده ای نیست. رقابت زیادی در سایت های فریلنسری برای گرفتن پروژه های خارجی وجود دارد و صرف ثبت نام و حضور در این سایت ها به هیچ وجه ضامن موفقیت و درآمدزایی ارزی نخواهد بود.  برای شروع این مسیر یک راه این است که خودتان وارد شوید و با ازمون و خطا مکرر و مستمر راه و روش مشتری یابی خارجی و فریلنسری دلاری را یاد بگیرید و یک راه دیگر هم وجود دارد که از تجربه فردی که از سال 97 به طور حرفه ای مشغول کار بین المللی و خارجی است استفاده کنید. ارزیشو با همکاری آقای سیاه کلاه دوره آموزشی جامع و حرفه ای برای این مسیر تدارک دیده است. دوره اموزشی که مبتنی بر تجربه واقعی شرکت آقای سیاه کلاه است که ده ها هزار دلار از مشتریان خارجی و سایت های فریلنسری درآمد ارزی داشته اند و اکنون این تجربیات را در یک دوره آموزشی به شما ارائه می کنند.

برای شرکت در این دوره می توانید پیش ثبت نام کنید. یعنی ابتدا مبلغ 199 تومن پرداخت می کنید و توسط اقای سیاه کلاه و یا یکی از اعضای شرکت با شما یک مصاحبه تخصصی و کاری انجام می شود تا بیشتر با شما و پتانسیل موفقیت در این مسیر و مناسب بودن دوره برای شما آشنا شوند و در صورت تائید می توانید با تکمیل پرداخت در دوره شرکت کنید. (دوره کامل در 6 هفته و 36 جلسه با بیش از 70 ساعت آموزش و منابع و پیوست های تکمیلی به مبلغ 4.500.000 تومان است که به مدت محدود با قیمت 2.997.000 تومن ارائه می شود.)

چنانچه در نتیجه مصاحبه و دریافت اطلاعات بیشتر از حضور در دوره منصرف شدید مبلغ 199 تومن پرداختی شما به طور کامل به شما برگشت داده می شود.

فریلنسری و سایت های اصلی در یک نگاه

درسته! زمانه زمانه‌ی دورکاری و جدایی از عادت چسبیدن به میز کاره. فراگیر شدن شبکه‌های مجازی و کوچ اهالی بازار به بازار آنلاین هم گواه دیگه‌ای برای قدم گذاشتن در مسیر فریلنسری‌‌ست.

فریلنسری، دورکاری یا کارمزدی یعنی شما بدون حضور فیزیکی در شرکت یا سازمانی در ازای انجام پروژه یا کاری، حقوق مشخصی دریافت کنی. این عدم حضور فیزیکی هم برای کارفرما و هم برای نیروی کار فرصت بی‌نظیری ایجاد کرده. حالا شرکت‌ها می‌تونن راحت‌تر منابع مالی و انسانی خودشون رو مدیریت کنند و از طرفی فریلنسرها هم با برنامه‌ی منعطف کاری روبه‌رو هستند و در مواردی می‌تونن درآمد بیشتری کسب کنند.

فریلنسری و کسب درآمد دلاری

فریلنسر بودن به شما این امکان رو می‌ده که نه‌تنها با شرکت‌های مختلفی همکاری کنی، بلکه پات رو فراتر از مرزها بذاری و به‌سراغ همکاری با شرکت‌ها و کارفرماهای خارجی بری. در این مقاله قصد داریم از مسیر کسب درآمد دلاری ازطریق فریلنسری بنویسیم و شما رو قدم به قدم در این مسیر پیش ببریم.
گام اول: آیا فریلنسری مناسب منه؟

در نگاه نخست، فریلنسری در صورتی مناسب شماست که مهارتی برای عرضه به بازار داشته باشید. مهارت‌هایی مثل:

  • برنامه نویسی
  • ساخت بازی
  • ساخت فیلم و ویدیو
  • نویسندگی و تولید محتوا
  • آموزش آنلاین
  • ترجمه
  • طراحی گرافیک
  • تبلیغات
  • فروش
  • مکاتبات

از جمله مهارت‌هایی هستند که این روزها با افزایش تقاضا در بازار دورکاری سایت‌های خارجی همراهند.

نکته‌ی بعدی اینه که میزان تواناییت برای شبکه‌سازی و تعامل در بازار بین‌المللی رو شناسایی کنی. چراکه بدون این دو، پیشرفت در حوزه‌ی فریلنسری و کار آنلاین کار سختیه. به‌علاوه، لازمه در مدیریت زمان و برنامه‌ریزی‌های فردی هم موفق عمل کنی، چون هیچ کارفرمایی با یه فریلنسر نامنظم و بدقول کنار نمیاد!

گام دوم: از کجا شروع کنم؟

تحقیق و جستجو از ابتدایی‌ترین اقدام‌هایی‌ست که برای یافتن موقعیت شغلی دورکاری بهش نیاز داری. اما لازمه با توجه به تحریم‌های کشور، در زمان تحقیق تدبیری برای نقدکردن درآمد دلاری، تأیید حساب کاربریت و عقد قرارداد با کارفرمای خارجی داشته باشی. در ادامه می‌تونی عصاره‌ی تحقیق و مطالعه‌ی ما رو راجب هر کدوم از سایت‌های خارجی و مسیرهای فریلنسری در بازار بین‌المللی بخونی.

گام سوم: دریافت پروژه و شروع فعالیت

برای دریافت پروژه و یافتن موقعیت‌های شغلی فریلنسری در دنیا، دو مسیر رو به‌ شما پیشنهاد می‌کنیم: الف) در سایت‌های فریلنسری عضو شو و پروژه بگیر، ب) آگهی‌های کار رو بررسی کن و رزومه و درخواست همکاریت رو برای موقعیت‌های شغلی مناسب ارسال کن.

دریافت پروژه دورکاری در سایت‌های خارجی
فریلنسر (Freelancer)

سایت بین‌المللی فریلنسر یکی از سایت‌های فعال و محبوب در دنیای دورکاریه. این سایت ۲۵ میلیون کاربر فعال داره و بزرگ‌ترین مرجع برای فریلنسرها در دنیا محسوب می‌شه.

ساز و کار این سایت شبیه به سایت پونیشاست. شما به‌عنوان کارجو بعد از عضویت در این سایت می‌تونی به کارفرماهایی که نیاز به کار تو دارند، پیام بدی و درخواست همکاریت رو براشون ارسال کنی.

برای عضویت در این سایت، لازمه تصویر کارت شناساییت (برای مثال تصویر گذرنامه‌ات) رو به‌همراه تصویر مدرک نشانگر آدرس محل زندگیت (قبض برق) و تصویر خودت در کنار کد تأیید ارسالی از سایت رو برای تکمیل ثبت نام در سایت بارگزاری کنی.

اگه به عنوان یه ایرانی عضو این سایت بشی، هیچ مشکلی نداره اما این‌که محل سکونت کنونی تو ایران باشه، دردسرسازه! برای عبور از این مرحله، پیشنهاد ما اینه که از دوست یا آشنای ساکن یه کشور دیگه بخوای برات حساب کاربری بسازه و بعد فعالیتت رو شروع کنی.

پروز (ProZ)

سایت پروز یه سایت مشهور در حوزه‌ی خدمات زبانی و ترجمه‌ایه. مترجم‌ها با عضویت در این سایت می‌تونن پروژه‌های ترجمه‌ی متنی یا شفاهی دریافت کنند و درآمد دلاری قابل قبولی کسب کنند. برای عضویت در این سایت لازمه رزومه سوابق تحصیلی و حرفه‌ای‌ خودتون رو به زبان انگلیسی تهیه کنید و یه حساب پی‌پال داشته باشید.

فایور (Fiverr)

وب‌سایت فایور از سایت‌های مورد علاقه‌ی ماست! در این وب‌سایت انواع پروژه‌های فریلنسری در حال انجامه. تفاوت این سایت با فریلنسر اینه که این بار کارفرما به‌سراغ شما میاد! همین موضوع رقابت رو کمی سخت می‌کنه، چرا که برای دریافت پروژه و نمایش پروفایل شما در صفحه‌ی اول سایت لازمه امتیازتون بالا بره. این افزایش امتیاز هم نیاز به زمان و صبوری داره.

در فایور با داشتن حساب پی‌پال، وارد کردن اطلاعات شخصی، شماره تماس یه کشور خارجی (از یه دوست باید کمک بگیری) و نشانی ایمیل می‌تونی فعالیتت رو شروع کنی. این یعنی عضویت در این سایت کار پیچیده‌ای نیست، حتی برای شهروندان ایرانی همیشه در تحریم!

بعد از عضویت در این سایت لازمه اطلاعات پروفایلت رو تکمیل کنی و سپس خدمت و مهارتت رو شبیه به یه بسته‌ی پیشنهادی در معرض دید کارفرماها بذاری.

مثلاً اگه یه بلاگر یا نویسنده هستی، می‌تونی یه بسته‌ بسازی که به کارفرما بگه: تو براش یه مقاله‌ی ۱۰۰۰ کلمه‌ای رو بدون هر گونه غلط و اضافه‌گویی با قیمت ۱۰ دلار ظرف ۲ روز کاری می‌نویسی!

کارفرما پیشنهاد تو رو می‌بینه و برای همکاری بهت پیام می‌ده.

فریلنسر (Freelancer)

سایت آپ‌ورک یه سایت تخصصی با کارفرماهای سخت‌گیر و دقیقه. معمولاً سطح پروژه‌های این سایت بالاست و سطح بالایی از مهارت رو می‌طلبه و واضحه که درآمد حاصل از کار در این وبسایت هم می‌تونه بالاتر از سایر وب‌سایت‌ها باشه. این سایت بسته به مبلغ پروژه‌ی شما، بین ۵ تا ۲۰ درصد حق کمیسیون دریافت می‌کند.

در فایور با داشتن حساب پی‌پال، وارد کردن اطلاعات شخصی، شماره تماس یه کشور خارجی (از یه دوست باید کمک بگیری) و نشانی ایمیل می‌تونی فعالیتت رو شروع کنی. این یعنی عضویت در این سایت کار پیچیده‌ای نیست، حتی برای شهروندان ایرانی همیشه در تحریم!

بعد از عضویت در این سایت لازمه اطلاعات پروفایلت رو تکمیل کنی و سپس خدمت و مهارتت رو شبیه به یه بسته‌ی پیشنهادی در معرض دید کارفرماها بذاری.

مثلاً اگه یه بلاگر یا نویسنده هستی، می‌تونی یه بسته‌ بسازی که به کارفرما بگه: تو براش یه مقاله‌ی ۱۰۰۰ کلمه‌ای رو بدون هر گونه غلط و اضافه‌گویی با قیمت ۱۰ دلار ظرف ۲ روز کاری می‌نویسی!

کارفرما پیشنهاد تو رو می‌بینه و برای همکاری بهت پیام می‌ده.

دریافت پروژه ازطریق ارسال درخواست همکاری به شرکت‌های خارجی

یکی دیگه از روش‌های فریلنسری در بازار خارجی اینه که به‌جای عضویت در سایت‌های فریلنسری خارجی، رزومه، پورتفلیو و نامه‌ی درخواست همکاری آماده کنی و موقعیت‌های شغلی دورکاری در شرکت‌های مختلف دنیا رو پیدا کنی. بعد هم درخواست همکاریت رو براشون ارسال کنی.

سایت‌های کاریابی خارجی

سایت‌های خارجی مختلفی مثل گلس‌در (Glassdoor) هستند که با جستجو داخل سایت می‌تونی برای موقعیت شغلی مورد نظرت آگهی‌های استخدام شرکت‌های سراسر دنیا رو ببینی، بعد روی دکمه‌ی ارسال درخواست (apply) بزنی و منتظر بمونی تا نتیجه‌ی درخواستت رو دریافت کنی.

هم‌چنین، ازطریق جستجو در گوگل می‌تونی موقعیت‌های شغلی مورد نظرت رو روی سایت اختصاصی هر شرکت ببینی و درصورت باز بودن وضعیت ارسال درخواست همکاری، رزومه‌ات رو برای اون شرکت بفرستی.

لینکدین

لینکدین علاوه بر این‌که محل خوبی برای شناسایی کارفرماها و همکارهای ایرانیه، منبع معتبری برای یافتن موقعیت‌های شغلی فریلنسری در شرکت‌های بین‌المللی هست.

کافیه از قسمت «شغل» در منوی بالای لینکدین شروع به جستجوی شغل مورد نظرت کنی. فهرستی از گزینه‌های مناسب رو پیدا می‌کنی. لازمه آگهی‌ها رو دقیق بخونی و مطمئن بشی که اون شرکت مشکلی با همکاری با ایرانی‌ها نداره و بعد رزومه‌ و درخواست همکاریت رو براشون ارسال کنی.

گام چهارم: نقد کردن درآمد دلاری

نقد کردن درآمد دلاری همیشه مانع بزرگی بوده که خیلی از فریلنسرهای ایرانی رو از فعالیت در بازار بین‌المللی منصرف کرده. اما آیا واقعاً این مسیر یه مسیر بن بسته؟؟

حقیقت اینه که در دنیای پر از ارتباط امروزی ساختن حساب پی‌پال برای همکاری با سایت‌های فریلنسری امکان‌پذیره. سایت‌های ایرانی زیادی هستند که خدمات ارزی و ساخت حساب رو برای ایرانی‌ها انجام می‌دن.

علاوه بر این، شما با کمک گرفتن از دوست یا آشنای ساکن کشورهای دور و نزدیک، می‌تونی به‌راحتی درآمدت رو دریافت کنی و از طریق شرکت‌های تبدیل ارز، نقل و انتقال‌های مالی رو پیش ببری. فراموش نکن که در این مسیر تنها نیستی و می‌تونی از راهنمایی تیم ارزیشو هم بهره ببری. کافیه با ما تماس بگیری یا ایمیل بفرستی.

ما چطور می‌تونیم در این مسیر کمکت کنیم؟

ارزیشو با هدف آموزش و توانمندسازی افراد علاقه‌مند به فعالیت در بازار بین‌المللی، در تمام مسیر فریلنسری کنار شماست. ما پاسخگوی همه‌ی پرسش‌های ریز و درشت شما هستیم.

خواندنی های مرتبط

ویدئوها